^ Наверх

Борщівська сільська бібліотека

Адреса: Хмельницька область, Городоцький район, с. Борщівка, вул. Молодіжна, 80
Борщівська сільська бібліотека

Борщівська сільська бібліотека своєю історією сягає у 1952 рік. Тоді це була звичайна сільська хата-читальня з фондом у 280 примірників. А вже у 1964 році бібліотека перейшла у новозбудоване просторе приміщення сільського Будинку культури. У цій будівлі бібліотека знаходиться на даний час.

Книжковий фонд бібліотеки складає 8100 примірників книг та періодичних видань. Сьогодні Борщівська сільська бібліотека – це не тільки зібрання книг та періодичних видань, а, насамперед, це світ культурного спілкування та творчого розвитку, інформаційний та освітній центр, літературна вітальня і театральна сцена, де виступають кращі аматори села. У бібліотеці ви знайдете книги для душі та на різні смаки, почитаєте цікаву періодику, знайдете цікавих співбесідників.

У бібліотеці можна цікаво провести своє дозвілля для користувачів будь-якого віку: гра у теніс, більярд, шахи та шахмати.

Бібліотека проводить заходи різного спрямування: творчі акції, ігрові, діалогові, презентаційні методи популяризації книги. Велика увага приділяється краєзнавчій роботі.

Родзинкою бібліотечної роботи є одна з вдалих форм диференційованої роботи з користувачами – це діяльність клубу за інтересами «Юний еколог».

Джерело: