^ Наверх

Соціально-культурний центр "Сорока"

Адреса: вул. Кам`янецька , 50
Соціально-культурний центр "Сорока"

Соціально-культурний центр-магазин "Сорока"

"Сорока"- це майстерня, де Ви зможите поринути у світ творчості і натхнення , виражати себе у своїх роботах, дізнатись про різні техніки та напрямки хенд-мейду, відпочити від повсякденного надихнутись і полікувати душу від сірості і буденності :
Арт-терапія
Майстер-класи
Дитячий розвиток
Гуртки
Творча майстерня
Курси польської мови
Курси англійської мови
Клуби за інтересами Жіночий клуб
Клуб мандрівників
Клуб Мама Сорока
Дитяча кімната

"Сорока" - це магазин ручної роботи, де кожен знайде щось для себе, тут представлені роботи різних українських майстрів, виконані у різних техніках.
У магазині працює відділ Чаріті Шопу , який приймае і реалізує речі, в гарному стані за дуже доступною ціною , проводить благодійні ініціативи, задача яких - це перетворення непотрібних для вас речей в корисний ресурс для інших . Виручені кошти, або ж самі речі спрямуються на благодійні цілі і програми центру.

 

"Сорока" - це простір не обмежений віковими рамками для підтримки громадських, соціальних та культурних ініціатив в Хмельницькому та в Україні.

- Культурні події(концерти, виставки, поетичні слеми, презеттації, міні фестивалі, квартирники, мультики, кіно)
- мистецькі ідеї (street art , land art, вуличні фестивалі, арт-майданчики)
- освітні лекції : історія мистецтв(музика, живопис, література, кіно)
- дискусійний клуб, настільні ігри і букроссинг
- мандри і зустрічі мандрівників( інформація про українські фестивалі та події, туризм, автостоп, каучсерфинг )
А ще квитки на події які відбуваються по місту, і інформація про події на дошках оголошення закладу
Для бажаючих залишити свої творіння в історії шоубізу працює невелика студія звукозапису, з можливісттю створення відео, також створюємо рекламні роліки, аранжування.

Для відвідувачів закладу гарячий чай і кава.

Місцезнаходження:
"Сорока", вул.Кам'нецька, 50 (вхід з двору)
Час роботи з 11.00 до 19.00 (якщо не має заходів, в дні коли проходять заходи працюємо до 22.00)

Історія

Ідея створення соціально-культурного центру «Сорока» виникла у хмельницької майстрині Катерини Пясти та її чоловіка – музиканта Костянтина Лебедя. Молоді люди хотіли, щоб у одному приміщенні можна було проводити концерти, лекції, розповідати про мандри та творити своїми руками. - Ми вирішили заснувати майстерню, благодійний магазин та культурний простір. Тут молоді люди збираються для того, щоб запропонувати та обговорити свої ідеї. Деякі з них ми втілюємо у життя відразу. Наприклад, нещодавно зі сміття, яке залишилося після ремонту та прибирання, ми створили арт-об’єкт – дерево, яке тепер прикрашатиме «Сороку», - каже Костянтин Лебідь.

Джерело: Стойко Олена. У Хмельницькому працює «Сорока»: майстерня, магазин, культурний простір Посилання на джерело: https://vsim.ua/Podii/u-hmelnitskomu-pratsyue-soroka-maysternya-magazin-kulturniy-prostir-10323151.html. https://ye.ua/dovidnuk/Socialno_kulturniy_centr_magazin__Soroka_ .