^ Наверх

Кінотеатр «Мультиплекс» Оазис

Адреса: Вулиця Степана Бандери, 2А, ТРЦ «Оазис»
Кінотеатр «Мультиплекс» Оазис

Multiplex в ТРЦ "Оазис" - це чотиризальний кінотеатр найбільшої мережі кінотеатрів України, розташований в самому центрі Хмельницького. Кінотеатр поєднує в собі передові найкращі технології в світі кіно і більше шести років займає першу позицію кінопрокату на Хмельниччині.

Новітнє обладнання дозволяє демонструвати фільми в форматах 2D та 3D із застосуванням спеціальних окулярів зі стереоскопічним ефектом. Екрани Silver Lite покращують яскравість і якість зображення, роблять картинку максимально насиченою та реалістичною, а система звуку Dolby Digital Surround дає об'ємний звук і ефект присутності.

У кінозалах встановлено зручні крісла класу Lux c ортопедичною спинкою, підставками для попкорна та напоїв, а також крісла підвищеного комфорту Super Lux, які можна самостійно регулювати під себе. Величезною перевагою є велика відстань між рядами в залах.

Добре сплановане фойє кінотеатру з оригінальним і сучасним дизайном, м'які дивани і спеціальна система освітлення додадуть Вашому відпочинку особливий затишок і скрасять Ваше проведення часу до або після сеансу. Також до послуг гостей працює бар з широким асортиментом напоїв, попкорну та інших страв на будь-який смак.

Джерело: Джерела: 1.Кінотеатр «Мультиплекс»Оазис- [Електронний ресурс]: – Режим доступу : https://kinoafisha.ua/cinema/hmelnickij/multipleks-v-trc-oazis 2.Multiplex-[Електронний ресурс]: – Режим доступу : https://multiplex.ua/ua/cinema/khmelnytskyi/oazis