^ Наверх

Ковзанка «Льодовиковий період»

Адреса: Вулиця Проскурівська 66
Ковзанка «Льодовиковий період»

Круглий рік у Хмельницькому працює ковзанка "Льодовий період".Льодове поле розміром 20х40м має металевий дах, що надає комфортні умови для відпочинку при будь-яких погодних умовах.Всі ковзани проходять дизенфекцію та сушку на кварцовій сушильній системі, що забезпечує їх зберігання в належних санітарних умовах.Ковзанка працює з 8:00 до 23:45. Тривалість сеансу - 45 хвилин. На вартість квитка впливає обраний вами час і день для катання, а також ваш вік. У вихідні та святкові дні ціна однакова для всіх. Також можливо придбання абонементів на тривалий час. Після кожного сеансу йде очистка льодового поля за допомогою льоноочисної машини.Тут перш за все дбають про безпеку відвідувачів, на території ковзанки цілодобово ведеться відеоспостереження, здійснюється чергування правоохоронних органів, постійно знаходиться власна охорона.
Бажаєте вдосконалити свою майстерність катання на ковзанах скористайтеся послугами інструкторів. Для індивідуальних занять зручнішими будуть денні сеанси і в плані цінової політики і в плані загруженості льодового поля. На ковзанці постійно знаходиться черговий медпрацівник для надання першої медичної допомоги у випадку травми. 

Джерело: 1. Ковзанка «Льодовиковий період»- [Електронний ресурс]: – Режим доступу : https://khmelnytsky.com.ua/ua/info-Kovzanka-Lodovyy-period 2. «Льодовиковий період»- [Електронний ресурс]: – Режим доступу : https://moemisto.ua/km/kovzanka-lodoviy-period-46477.html